inca

Incerc sa dau la o parte o pana. Mana ma inseala, nu am destula forta sa zbor.
Am inca nevoie de tine. Imi este din ce in ce mai dor de tine si nu inteleg ce e cu mine. Nu ma pot controla cand ma gandesc la tine si nici nu ma pot opri... Stiu ca nu te iubesc, stiu ca nu ma iubesti, dar imi faci bine atunci cand esti langa mine. Nu stiu, ma simt apreciata si provocata de caracterul tau aparent insuportabil. Nu as putea sa stau mai mult cu tine decat acele ore nesfarsite, deoarece imi vine sa iti dau in capul ala incapatanat ca o nuca de cocos. Esti asa de tare la suprafata si imi este uneori greu sa patrund inauntru. Si, cand in sfarsit reusesc, ma scoti afara cu o replica penibila, dar despre care eu cred ca e genial pozitionata.
Asta a fost si mereu va fi problema mea. Te-am pus mereu pe un piedestal, chiar de cand eram mica. Mi-am facut blog pentru ca si tu iti facusesi... Ascultam melodiile pe care tu mi le dadeai, ma imbracam cum spuneai tu ca imi sta mai bine, m-am tuns pentru  *in adancul mintii mele* stiam ca iti plac fetele cu parul scurt si inca iubesc momentul in care ti-ai trecut mainile prin parul meu-periuta si ai oftat, frunte in frunte cu mine. I was too young back then and you loved somebody else.
Mainile tale pe spatele meu, *falshback*, privirea ta adanc ingropata in sufletul tau, o palma de-a ta pe fundul meu, o mana de-a ta in parul meu, trupul tau gol in patul meu, sufletul meu in palma ta, privirea mea adancita in intuneric, trupuri transpirate pe sub plapuma mea imensa... Si melodiile tale cretine care ma pornesc de fiecare data *sunt mai dura pentru ca ma abtin sa nu iti sparg telefonul ala verde stupid* .Inca mai ascult fiecare melodie pe care mi-o dai, atat de mult vreau sa fiu conectata de tine. Vreau sa simt ce simti tu, vreau sa stiu fiecare gand ce iti trece prin minte si asta e singura mea dorinta. Nu vreau sa ma iubesti, imi este de ajuns momentul de acum. Dar vreau sa stiu, oh, mare mister, ce simti si ce gandesti tu, chiar daca nu in privinta mea. Vreau sa te stiu, cu totul, cum nu am putut niciodata.
Si inca tin minte ce rau mi-a parut cand te-ai despartit de ea si vroiam sa iti calmez mintea ravasita... But you weren't mine to keep. You never were. You belong to the world and I know that now.

Comments

Popular Posts