Innocent.

Sunt cea mai copilaroasa persoana pe care o cunosc. Pentru ca vreau sa profit de faptu` ca sunt copil, voi avea timp in viitor sa ma maturizez, sa gandesc lucrurile asha cum trebuie... Caci cand o sa fiu "mai mare", ma voi plange intruna k vreau din nou sa fiu copil, sa traiesc anii de sch. Majoritatea adultzilor fac asta. Este shi normal, unii inca nu sunt "obijnuitzi" cu munca grea, cu stresul de a fi "un om mare". Dar asta este, totzi ne maturizam, unii mai tarziu, altzii mai devreme...
Shi pt. mine urmeaza anii de liceu. Pff, ce ma voi face la liceu fara colegii mei, pe care ii shtiu de 11 ani ( de la gradinitza ), cu cei care am trecut prin cei mai frumoshi shi mai grei ani : ani de scoala generala. Shi fara Dianu` cu care in fiekre ora razi cu lacrimi, fara Ovidelu`, cu care povesteshti 2 ore shi ink nu te'ai plictisit, fara Mitza care te batzi, mushti, pishti shi loveshti, iar dupa 2 min "imi pare rau!" si a big hug , fara ZuZu cu care potzi barfii fara sa auda toata sch... fara totzi aceshti minunatzi colegi de clasa, colegi de suferintza shi bucurie. Dar sunt convinsa ca la liceu voi sunoashte altzi copii, unii mai simplu, altzii mai "fitzoshi", dar voi supravietzui. Probabil anii ce vor urma vor fi mult mai placutzi dekt anii de pana acum, shi knd va veni vremea sa plec la faculta` ma voi plange ca acum. :))

Comments

  1. Esti o Pitica Atomica copilaroasa ! asta imi place la tine :)),pt` ca esti tu ,unikata ,shi esti colaga noastra cuminte care invata shi se distreaza in acelasi timp.Daca e vb. de colegi pe tn te stiu de la gradinita .Ehe shi pn` la liceu` mai ii clas` a 8`a,brrr !Pan` la faculta` mai e hohoho mult 4 ani de lik ,1 de gen`.Asha ca dai sa puta,sa traim clipele astea frumoase !

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts