I`m coming home

Imi dau lacrimi si ma pierd... In tine, in noi. Atingerea ta ma face sa ma misc, ritmul tau ma ghideaza, privirea ta imi da putere, vocea-mi pulseaza filme catre inima.
Soarele ne bate, sudoarea ne cade. Dar nu ne pasa nici de vine Nirvana peste noi. Suntem contopiti in acelas dans, in acelas loc, acasa. Si nimic, nu ne sta in drumul pavat cu pacate, cu vise si dorinte negre, cu atingeri morbide, saruturi dese si disperate , cu lucruri gri, apuse.
*
Totul cade, fuge de noi. Lumea se destrama, noi amandoi, tot admiram cerul, luna si stelele inserate. Globuri fermecate ce se misca, intr-o secunda pana-n cer. Stam, visam si noi la el. La lucruri frumoase, roz si argintii. La atingeri neuzate si calme, la saruturi dulci si lente. La nori transparenti si la indulgente ceresti.
Dar viata noastra este pentru noi. Cu toate lucrurile rele, ne aduce mai aproape, mai uniti, sau mai indepartati. Si nimeni nu o simte ca noi. Nimeni nu stie ce dorinte ascunse folosim drept sperante. Si poate focul se va stinge, cand o sa ne contopim indeajuns. Stiu, si o sa suport acele momente de ironie si nesiguranta, de pierdere totala a viselor.
Dar pana atunci, lasa-ma sa ma mai pierd odata in tine...

Comments

Post a Comment

Popular Posts